Bepalen verzekerde som en kostenindicatie uitvaartmeter

Het is belangrijk dat u met de dekking van uw uitvaartverzekering de kosten van een eventuele uitvaart af kunt dekken. Maar welke verzekerde som is hiervoor nodig? Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het noodzakelijk een idee te krijgen wat de kosten van uw uitvaartwensen zijn. U treft hier onder een uitvaartmeter aan. Door het beantwoorden van de vragen maakt u een kostenindicatie van uw uitvaartwensen. De uitvaartmeter werkt met gemiddelde landelijke en regionale prijzen. Een kleine correctie naar de prijzen van de daadwerkelijke keuze kan hier dus nog wel noodzakelijk zijn. U krijgt in ieder geval wel een goed beeld van het bedrag dat u nodig heeft om de diensten van uw keuze af te dekken.

Heeft u al lopende voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een oude premievrije polis, vergeet u dan niet deze waarde in mindering te brengen op de uitkomst van de uitvaartmeter.  Twijfelt u aan het bedrag, wilt u hulp hebben bij het invullen of wilt u hierover graag nader overleg, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag.

Klik hier voor de uitvaartmeter

Uitvaartverzekering aanvragen

Het aanvragen van een uitvaartverzekering gebeurt middels het invullen van een aanvraagformulier. Op dit formulier worden uw persoonsgegevens gevraagd. Daarnaast dient ingevuld te worden welk bedrag u wenst te verzekering en welke betaalduur gewenst is.

Naast het aanvraagformulier dient er tevens een gezondheidsverklaring ingevuld te worden. Zijn er gezondheidsklachten dan is het mogelijk dat de maatschappij aanvullende vragen zal stellen om te beoordelen of de verzekering tegen de standaardpremie of een aangepaste premie aangeboden zal worden. Indien de klachten zeer ernstig zijn is het mogelijk dat acceptatie van een verzekering niet mogelijk is. In dit geval kan ons depositofonds uitkomst bieden.

Wettelijk is bepaald dat er in de premie voor een uitvaartverzekering geen vergoeding meer mag worden opgenomen voor de werkzaamheden van een assurantie tussenpersoon. De kosten voor het advies, de bemiddeling en het beheren van een verzekering door een tussenpersoon dienen apart met de klant verrekend te worden. Hoe wij hiermee omgaand kunt u lezen in ons  Beloningsbeleid uitvaartverzekeringen. Bij het sluiten van een uitvaartverzekering via ons kantoor leggen wij deze afspraak vast in ons abonnement uitvaartverzekering.

Stel ons gerust uw vraag