Managers en sollicitanten schudden elkaar de hand na het sollicitatiegesprek

De Vereende

De Vereende staat vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere of elders onverzekerbare risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico’s zoals een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen of bijvoorbeeld aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Ook bij verzekeringsproblemen door een strafrechtelijk verleden biedt De Vereende uitkomst op particulier- maar tegenwoordig zelfs ook op zakelijk gebied.
De Vereende Verzekeringen is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Toen was de naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. De Vereende overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen. 
Bij De Vereende kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam De Vereende verwijst naar de bijzonder mooie De Vereendebrug (Ponte di De Vereende) in Venetië die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.

De Vereende staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico’s - zoals jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Andere voorbeelden zijn verzekeringen voor rijscholen, taxi’s, koeriersdiensten en bezorgbrommers, praalwagens en korte termijnverzekeringen. Zijn er verzekeringsproblemen op grond van een strafrechtelijk verleden dan biedt De Vereende eveneens uitkomst.

Naast motorrijtuigen verzekeringen biedt De Vereende aan particulieren ook dekkingen aan voor woonhuizen, recreatie woningen,  inboedels, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Inmiddels zijn er voor zakelijke risico’s verzekeringsmogelijkheden op het gebied van bedrijfspanden, hun inventaris en voor aansprakelijkheidsrisico’s. 

Vragen over De Vereende? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (070) 440 0333
Stel op de bank

Particuliere verzekeringen

Voor particuliere verzekeringen kunnen wij via het extranet van de maatschappij veelal per omgaande een offerte voor u verkrijgen. Na betaling van de premie kan de dekking dan direct geactiveerd worden.

knappe bouwondernemer staat met zijn armen over elkaar op een bouwplaats met zijn collega's op de achtergrond

Zakelijke verzekeringen

Op zakelijk gebied dient er bij de meeste verzekeringen door een acceptant een offerte opgesteld te worden. Het duurt dan veelal een paar dagen voordat deze beschikbaar is. Zodra de offerte door de maatschappij is uitgebracht kan deze worden geactiveerd door het premiebedrag te voldoen.

Stel ons gerust uw vraag