Wat doen wij voor u

Ruim Aanbod

Daar wij beschikken over een aanstelling bij meerdere maatschappijen kunnen wij samen met u, op basis van uw wensen, de gunstigste combinatie van premie en voorwaarden binnen ons assortiment bekijken.

Soepele Schaderegeling

Tevens beschikken wij van meerdere maatschappijen over een schaderegelingsbevoegdheid waardoor het afwikkelen van schades veelal snel en soepel kan verlopen.

Onverzekerbare Risico's

Door onze samenwerking met Rialto bent u bij ons ook aan het juiste adres als uw motorrijtuig-, woonhuis-, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering bij een reguliere maatschappij niet meer geaccepteerd wordt. Tevens kunnen wij bij deze maatschappij terecht met bijzondere risico's zoals eendagskentekens, korte termijnverzekeringen, voertuigen met buitenlandse kentekens, praalwagens, quad's enz.

Uitvaartverzekeringen en Verzorging

Wij hebben een groot assortiment aan uitvaartverzekeringen. Wij bieden zowel polissen met een geldelijke uitkering als polissen met een dienstenpakket aan. Ook voor oudere mensen en personen met een slechte gezondheid zijn er mogelijkheden.
Door de combinatie met onze uitvaartonderneming kunt u wensen op uitvaartgebied met ons bespreken en middels een wilsbeschikking laten vastleggen. In geval van een overlijden kunnen wij de uitvoering van dit wensenpakket dan geheel voor u verzorgen.

Mocht u uw huidige polissen eens willen laten bekijken of heeft u vragen op verzekerings- of uitvaartgebied, neemt u dan contact met ons op of loop eens bij ons binnen. Wij staan u persoonlijk, geheel vrijblijvend te woord en zijn u graag van dienst.

Stel ons gerust uw vraag